About us

Simpel doch Complex

Als chef-kok, opgegroeid op het Braziliaanse platteland, benader ik eten met de essentie van eenvoud. Mijn inspiratie komt voort uit de herinneringen van vroeger, van het landschap, het bos en het eten van de meest verse, zoete en biologische producten. Mij is geleerd met respect om te gaan met de producten die je gebruikt, dat de puurheid van de smaak je een verhaal verteld die je meeneemt en je aangrijpt.

Vanuit het diepe platteland van Brazilië  ben ik naar Londen verhuisd.  In Londen begon ik aan mijn Le Cordon Blue (a world leading culinary school) avontuur.  Hier is mijn droom en mijn filosofie over eten geprofessionaliseerd. Le Cordon Blue gaf mij een basis in de Franse keuken en de kans een nieuwe en spannende culinaire wereld te verkennen. Mijn passie voor macarons komt voort uit deze reis.

In Groningen ben ik verder gaan zoeken en ontdekken. Hier heb ik mijn passie voor macarons kunnen uitbreiden. Een nieuw avontuur ben ik begonnen door het openen van mijn eigen bedrijf.  Dit avontuur geeft mij de inspiratie om door te blijven ontwikkelen en met nieuwe smaken te blijven verrassen.

Ik merk nu dat ik mijn levenservaringen kan vertalen in simpele doch complexe, exotische, pure lekkernijen. Met Smaakaron’s zoetigheden breng ik mijn klanten en vrienden naar een andere dimensie.

-Alvaro Anjos-

Let’s talk together →