Macarons

De lekkerste macarons van Nederland vind je in Groningen bij Smaakaron. In 2015 zijn de macarons van Smaakaron door de Telegraaf uitgeroepen tot de lekkerste macarons van Nederland! Gemaakt van organisch amandelmeel, eiwit en poedersuiker neemt onze vulling je mee in een echte smaak achtbaan. Het is een perfecte combinatie van krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Een hap die verder gaat dan een verwennerij. Het is een echte delicatesse die bijna zondig te noemen is! Verkrijgbaar in diverse smaken brengen wij een smaaksensatie teweeg die je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Je kunt kiezen uit twee verschillende formaten. De standaard macaron is 3,5 centimeter in diameter en de large variant heeft een diameter van maar liefst 5 centimeter. Verwen jezelf met een macaron van Smaakaron en kies de smaak, de kleur en het formaat van je voorkeur. Een standaard macaron is al verkrijgbaar voor € 1,00.

Customized macarons

Geef jouw macarons een persoonlijk tintje door een afbeelding of foto toe te voegen. Gedrukt op eetbaar papier creëren we voor jou een unieke macaron. Leuk voor een verjaardag, een bruiloft, een collega met een nieuwe baan of voor een kinderfeestje. Voor elke gelegenheid kunnen wij een customized macaron creëren met een persoonlijk thema. Laat ons weten welke foto jij op de macarons gedrukt wilt hebben!

 

Macarons kopen?

Wil je onze heerlijke macarons proberen? Je kunt ze direct via de website bestellen. Neem contact met ons op en geef je bestelling door. Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer 06-52438510. Of geef via de mail je bestelling door: info@smaakaron.nl.

 

Macaron boxen

Voor als je jezelf heerlijk wilt verwennen of iemand onze heerlijke macarons cadeau wilt geven, hebben we macaron boxen beschikbaar van 7 of 10 stuks. De smaken kun je natuurlijk zelf samenstellen.

Kijk ook eens bij de mogelijkheden voor een taart of macaron toren van Smaakaron!

Prijslijst macarons

Standaard macaron (3,5 cm)          € 1,00
Large macaron (5 cm)                      € 3,00

Prijslijst customized macarons

Customized standaard macaron     € 1,50
Customized large macaron              € 3,50