Taarten

Ben je op zoek naar een taart voor een bruiloft, verjaardagsfeest, kinderfeest, bedrijfsfeest of een andere feestelijke aangelegenheid? Je kunt natuurlijk kiezen voor standaard taarten zonder franje, maar wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerde taart? Wij maken unieke taarten speciaal voor jouw feestelijke aangelegenheid. Het thema mag je hierbij helemaal zelf bepalen. Een taart in de huisstijl van het bedrijf? Een taart van de favoriete tekenfilm van je kind? Een bruiloftsstaart met als thema de gezamenlijke hobby van het het bruidspaar? In overleg is er bij ons erg veel mogelijk.

Zelf taarten samenstellen in Groningen

De wensen van de klant staan hierbij altijd centraal. Samen met jou bepalen we de grootte, de kleuren, de smaak en het thema. Qua decoratie zijn er tevens veel mogelijkheden die we in overleg met jou kunnen bepalen. Als alle wensen zijn besproken gaan we aan de slag om een unieke en gepersonaliseerde taart te maken. Zo krijgt iedere feestelijke gelegenheid een persoonlijk tintje met de taarten van Smaakaron. Bij ons draait het natuurlijk niet alleen om het uiterlijk van de taarten, ook de smaak vinden wij erg belangrijk! We maken enkel gebruik van de beste ingrediënten die met zorg zijn samengesteld voor jouw persoonlijke taart. Wij garanderen dat iedereen van onze creaties zal genieten!

Hoe werkt het?

Bij Smaakaron kun je een taart samenstellen in Groningen vanaf 6 personen. Wil je meer weten over onze gepersonaliseerde taarten of wil je een bestelling plaatsen? Het Smaakaron team staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Jouw wensen staan hierin centraal en worden uitgebreid besproken, zodat we de taart helemaal naar wens kunnen creëren. Stuur ons een email via info@smaakaron.nl, gebruik het contactformulier of bel ons op 06-52438510.

Ben jij benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij het bestellen van taarten bij Smaakaron in Groningen? Bekijk hieronder de creaties die we voor andere klanten hebben mogen maken of bekijk onze Instagram pagina.