Smaakaron gives you an elegantly beautiful bonbon and vegan bonbon experience. Your taste buds will be indulged with the finest colourful Belgium chocolate bonbon, an expression of the combined passion of the head Chef and our chocolaterier Jelte Blaauw – among the finest chocolatiers in The Netherlands.
Chocolate
BONBONS
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00549.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00595_groot.jpg)
PINA COLADA
Real tropical pineapple, Malibu rum and a twist of lime
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00579.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00578_groot.jpg)
COFFEE
A delightful coffee bonbon infused with tonka bean and caramel, a divine symphony of flavours.
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00554.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00598_groot.jpg)
TRUFFLE
Decadent dark chocolate with luxurious essence of truffle
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00571.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00571_groot.jpg)
MAPLE SYRUP
Sweet maple syrup infused with aromatic vanilla
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00552.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00599_groot.jpg)
RASPBERRY
A tangy delight, the raspberry bonbon harmoniously combines yoghurt and lemon balm for a refreshing experience.
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00547.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00613_groot.jpg)
CELERIAC
Earthy celeriac, nutty hazelnut and savory porcini mushrooms
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00577.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00611_groot.jpg)
COINTREAU
Bitter orange enhanced with the elegance of Cointreau
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00557.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00605_groot.jpg)
TANGERINE
Tangy tangerine, aromatic laurel and a hunt of fiery Szechuan pepper
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00580.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00580_groot.png)
CAIPIRINHA
A zesty concoction of cachaça, lime and cane sugar
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00556.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00608_groot.jpg)
TOM GHA KAI
A vibrant blend of lemongrass, lime leaves and green curry
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00562.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00562_groot.jpg)
PISTACHIO
Creamy pistachio paired with intense Manjari chocolate
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00559.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00613_groot.jpg)
5 SPICE
A symphony of vanilla, laurel, star anise, cloves and cinnamon
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00563.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00609_groot.jpg)
BANANA
Creamy banana, rich dark rum and tropical coconut
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00565.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00602_groot.jpg)
MANGO
Tropical mango, fragrant bergamot and basil
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00548.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00581_groot.jpg)
SANGRIA
A fruity medley of red wine, orange and apple
![Afbeelding 1](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00551.jpg)
![Afbeelding 2](/wp-content/uploads/2023/06/DSC00587_groot.jpg)
PASSION FRUIT
Exotic passion fruit with pink pepper and sweet strawberry