Bedrijfsgegevens

Webshop Smaakaron
E-mail: Info@smaakaron.nl
Tel: 06-26049515
KvK nummer : 69103224
BTW nr: NL857735378B01

Verzending & Levertijd

In de webshop heeft u de keuze voor verzending per post of lokale bezorging.

Verzending per post:

Wij verzenden de macarons van maandag t/m donderdag. Bestellingen geplaatst voor 14.30 uur zullen nog dezelfde dag verzonden worden. Bestellingen na 14.30 uur worden de volgende dag verzonden. Bestellingen geplaatst op donderdag na 14.30 uur, vrijdag, zaterdag of zondag zullen op maandag verzonden worden. De verzending van onze macarons gaat middels pakketpost en u ontvangt de macarons derhalve niet door de brievenbus.

Na de bestelling ontvangt u een track en trace code. Normaal gesproken zult u de macarons de volgende dag ontvangen. Dit kunnen wij echter niet garanderen, omdat wij ook afhankelijk zijn van een derde partij. Smaakaron zal de levertijd zelf ook in de gaten houden. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de levertijd, dan kunt u een email zenden naar info@smaakaron.nl.

Lokale bezorging:

Bent u woonachtig in de stad Groningen? Dan heeft u de mogelijkheid om de macarons dezelfde dag nog te laten bezorgen. Lokale bezorging vindt plaats van maandag t/m zaterdag. Bestellingen geplaatst voor 14.30 uur worden nog dezelfde dag tussen 17.00 en 21.00 uur bij u thuis bezorgd. Bestellingen na 14.30 uur worden de volgende dag tussen 17.00 en 21.00 uur bezorgd. Bestellingen op zondag worden op maandag tussen 17.00 en 21.00 uur bezorgd.

Afhalen winkel

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel in Groningen. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. U betaald uiteraard geen verzendkosten bij deze keuze. Na betaling van uw bestelling is de aankoop definitief en kunt u naar de winkel gaan om uw bestelling af te halen.

Iets niet naar wens?

Heeft u een klacht of is er iets misgegaan met de bestelling? Vriendelijk willen wij u dan verzoeken een email te zenden naar info@smaakaron.nl. Wij gaan dan op zoek naar een oplossing.